INCHIDE PANOU
1

Creaza cont

Creati un cont gratuit si folositi facilitatile oferite de platforma.

2

Ati uitat parola

2

Autentificare

3

Vrei sa promovezi platforma SkiTime

Puteti castiga pentru fiecare rezervare confirmata, parte din comisionul agentiei.

Vezi detalii
4

Alaturate programului de Afiliere SkiTime

Vrei sa beneficiezi de ofertele, bonusurile fara egal oferite de ofertele SkiTime?

Vezi detalii

Ice Music Ponte di Legno Tonale 2019

The event has passed.

Din 5 ianuarie până în 30 martie 2019 – în fiecare joi și sâmbătă intr-un teatru făcut din zăpadă.
Un cadru fascinant pentru aceste concerte ICE MUSIC. La o altitudine de 2.600 de metri, la stația de sosire a telecabinei Passo Paradiso. Peisaje deosebit albe si pure chiar la granița a două regiuni. Un paradis al emoției la 2.600 de metri într-un teatru făcut din zăpadă, înconjurat de sunete de instrumente muzicale din gheață!

ICE DOME: O ARHITECTURĂ POLARĂ Un amfiteatru de gheață, o creație extraordinară, ideea artistului american TIM LINHART care devine realitate: un teatru de gheață cu 200 de locuri. Un teatru cu linii curbe, un cadru magic, cu reflexiile luminilor si unde acustica sunetelor sunt cu adevarat unice.

ICE VIBRATIONS Cea mai mare atractie sunt desigur, instrumentele care sunt tot din gheata. Se pare aproape imposibil ca instrumentele realizate din gheata sa poata produce si sunete perfecte, acustica noua care trezeste emotii nesfarsite, pe care numai cei mai mari muzicieni ne-au putut da. Șaisprezece instrumente muzicale realizate din GHEATA, o întreagă orchestră de instrumente: o provocare câștigată de Tim Linhart, o poveste care a ajuns în întreaga lume. Instrumentele «reci», a căror muzică «încălzește» sufletul.

CONCERTĂ ÎN FIECARE JOI ȘI SAMBATA Un calendar de concerte cu jamuri, cu o gamă largă de genuri muzicale, de la clasic la jazz, cu spectacole ale unor artiști recunoscuți pe plan internațional, folosind doar gheața făcută de artistul american Tim Linhart. Puteți vedea acest loc unic începând de la Anul Nou și până în martie. Atât schiorii cât și cei care nu schiaza pot participa la aceste concerte, deoarece la igloo se poate ajunge usor cu telegondola modernă, care pleacă chiar de la Passo Tonale. Vor avea loc patru concerte în fiecare săptămână: joi la ora 15.00 și la ora 16.30, sâmbăta la ora 16.00 și la ora 18.00.

CONCERTELE DE JOI
ICE ORCHESTRA MUSIC LA 3 PM ȘI LA 4,30 PM “Orchestra Lumiere” va prezenta un spectacol palpitant al muzicii clasice compuse de către Vivaldi și Ceaikovski, la care se adauga in mod surprinzătoar muzică pop și câteva melodii originale scrise special pentru festivalul ICE MUSIC. Orchestra cuprinde 6 muzicieni: Priyanka Ravanelli (vioară-de gheata), Luca Martini (viola-de gheata), Nicola Segatta (violoncel-de gheata), Nicola Ziliani (ice-percuție). “ORCHESTRA LUMIÈRE” a cantat de mai multe ori atât în Italia, cât și în străinătate: inclusiv la Konzerthaus din Viena, Universitatea Luiss din Roma, CBS din Shanghai, Filarmonica din Trento (unde sunt orchestra rezidențială), Festivalul dell’Economia în Trento și Festivalul Bolsko Lito din Croația. Grupul a inregistrat un album numit “Shakespeare for Dreamers” cu muzica originala de Nicola Segatta si violonistii Giovanni Sollima si Monika Leskovar.

CONCERTELE DIN WEEK END
In fiecare sâmbătă la ora 4 și la ora 6 PM De la Jazz la Pop, de la Rock la clasic: Muzica ICE nu cunoaște limite! Diferitele tipuri de muzică vor încălzi inima publicului. O întâlnire fixă pentru 15 săptămâni, între 5 ianuarie și 30 martie. Nu puteti pierde un astfel de eveniment, cu câțiva dintre cei mai interesați artiști de pe scena muzicală internațională și italiană. Două concerte suplimentare vor avea loc duminică.

SUS
Support